dag 4

We zitten al aan de laatste dag met activiteiten.  Onvoorstelbaar hoe de dagen toch alweer zijn omgevlogen!  Het derde leerjaar is vanmorgen met de tram naar Raversijde vertrokken en het vierde leerjaar is ondergedompeld in de geschiedenis van de Mercator.  De tram en het veerbootje zijn voor veel kinderen toch steeds een hele belevenis daar ze dit in het dagelijkse amper tegenkomen. De andere reizigers waren volop te spreken over de beleefdheid van onze kinderen. Ze bevroegen hen honderduit en luisterden heel geboeid naar hun enthousiaste verhalen!

Eenmaal terug aan onze huisjes werden we getrakteerd op een lekker tomatensoepje, heerlijke frietjes, (vegetarische) hamburger en verse groentjes.   Wat hebben ze weer kunnen smullen! 

Daarna trokken we richting strand waar we konden genieten van zand tussen de teentjes en tandjes...😁  De stagiaires zorgden voor een leuk spel in de duinen.  Na al deze leuke activiteiten was het echt tijd voor ontspanning.  De kinderen en de leerkrachten leefden zich volop uit met schepjes, emmertjes en ontzettend veel fantasie.  De prachtige exemplaren kunnen jullie hieronder bewonderen.  

Terug in ons verblijf werden we verwend met een stukje appeltaart en als avondeten een heerlijk broodje gezond.  De koffers lonkten alweer om de hoek om terug gevuld te worden.  Met man en macht zijn we samen met de kinderen aan deze hele klus begonnen.  Het was weer een hele uitdaging om de juiste sok met de juiste persoon te koppelen. 😉

Als afsluiter van deze week werden de kinderen beloond met een gezellige filmavond waarbij ze getrakteerd werden op een hapje en een drankje. 

Bij het slapengaan hebben wij de laatste nachtkusjes en nachtknuffels uitgedeeld aan jullie lieve schatten.  Morgenavond is deze hartverwarmende taak weer helemaal voor jullie maar weet dat wij zeker aan al onze schatten zullen denken!!😍

Wij wensen jullie nog een hele fijne avond en hopen dat jullie ons morgen met open armen ontvangen! Juf Carine houdt jullie op de hoogte van ons vertrekuur en eventuele vertraging.

Veel liefs van het hele zeeklassenteam!!


Reacties

  1. Dank jullie wel voor de goede zorgen de afgelopen week🥰. We zullen straks veel leuke verhalen te horen krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Iedere keer als ik jullie verslagje lees en daarna naar de foto's kijk, ben ik heel ontroerd. Bedankt om onze kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen. Ze zullen later in hun leven nog met heel veel plezier terug denken aan hun zeeklassen! Bedankt voor de goede zorgen, Bedankt voor de leuke tijd...kortom...Bedankt voor ALLES!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Dag 1

Dag 2